راکتور تجهیزاتی است که موادی با درصد مشخص وارد آن شده و ماده یا مواد جدیدی درآن تولید میشود. به طور کلی، فرآیند واکنشی که قرار است منجر به تولید محصولی شود، در راکتوری که با توجه به فرآیند مورد نظر طراحی شده است انجام میشود. راکتورها شامل انواع مختلفی هستند. در این مقاله قصد داریم تا شما را با راکتور پلی پروپیلن آشنا کنیم. پس تا انتهای متن همراه ما باشید.
راکتور پلی پروپیلن چیست؟
راکتورهای پلی پروپیلن کاربردهای گسترده ای جهت انجام واکنش های شیمیایی با رنج حرارتی زیر 70 درجه سانتیگراد دارند. راکتورهای پلی پروپیلن شامل فلنج و اتصالات پلی پروپیلنی میشوند و جهت اختلاط موثر، دارای میکسرهای دور پایین نیز هستند . همچنین راکتورهای Polypropylene دارای مقاومت شیمیایی بالا در برابر رنج وسیعی از سیالات هستند.
خصوصیات راکتور پلی پروپیلن
مخزن وان توانایی طراحی و ساخت راکتورها و مخازن پلی پروپیلن در ابعاد و احجام مختلف را دارد. ضخامت راکتورهای پلی پروپیلن مابین 10 الی 25 میلیمتر تعریف میشود. دو عامل که به صورت موثر در ضخامت راکتورهای پلی پروپیلن، تاثیر به سزایی دارند، دور میکسر و درجه حرارت فرایند هستند.
«اکثر راکتورهای پلی پروپیلن دارای کف مخروطی هستند، که این امر تخلیه راکتور را به راحتی امکان پذیر میکند. جهت گرمایش یا سرمایش سیال فرایندی، استفاده از کویلهای پلی پروپیلن امکان پذیر است. با افزایش متراژ کویل، سرعت سرمایش یا گرمایش سیال فرایندی کاهش یا افزایش پیدا میکند.»
قیمت راکتور پلی پروپیلن
با توجه به نوسانات ارز و ثابت نبودن نرخ دلار، قیمتها همواره در حال تغییر است. جهت خرید راکتور پلی پروپیلن و یا اطلاع از قیمت روز راکتور پلی پروپیلن با شمارههای مندرج در سایت تماس حاصل فرمایید، تا کارشناسان تیم مخزن وان شما را به بهترین نحو راهنمایی کنند.
در این مقاله به بررسی راکتورهای پلی پروپیلن پرداختیم. امیدواریم این مقاله پاسخگوی سوالهای شما عزیزان بوده باشد. جهت هرگونه ابهام یا راهنمایی بیشتر میتوانید با شمارههای سایت تماس حاصل فرمایید یا سوال خود را از طریق نظرات اعلام کنید، تا کارشناسان ما در اسرع وقت پاسخگوی شما عزیزان باشند. همچنین جهت مشاهده دیگر راکتورهای تولید شده توسط تیم حرفهای مخزن وان، میتوانید از این قسمت اقدام کنید.
Reviews
There are no reviews yet.